Farfalla Bio karitejevo maslo

Izredno mehko maslo za telo za večnamensko uporabo

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • za obremenjen in suh tip kože
  • za mehak občutek kože
  • za večjo prožnost
  • dodatek posebni negi

  • BIO

Slični izdelki:

Opis

Bio karitejevo maslo je zelo priljubljen negovalni izdelek, saj razbremeni celo izredno obremenjeno in razpokano kožo. Pomirjevalno bio maslo iz semen karitejevega drevesa navlaži kožo in uravnava naravno raven vlažnosti. Med drugim poskrbi za večjo prožnost in poskrbi za čudovito mehko kožo. Iz teh razlogov lahko bio karitejevo maslo uporabite za zelo veliko različnih stvari, na primer doma narejena masla za telo, balzam za ustnice ali mazilo za dojenčka.

Uporaba:

  • Za kremno konzistenco mešajte v razmerju 60:40 z bio negovalnim oljem. Brez dodatka je izdelek varovalna krema za razpokane roke in suhe ustnice. Kakor osnovo za mazila (mešanje 50:50 z bio rastlinskim oljem), ki jih lahko odišavite z eteričnimi olji.
  • Regenerativen balzam za ustnice: 3g bio jojobinega olja v kozarcu v vodni kopeli previdno segrejte. Dodajte 7g bio karitejevega masla, vzamite iz vodne kopeli in temeljito stopite. Ne pustite da se pregreje in za dobro konzistenci zmeraj dobro premešajte, nato za nekaj časa pustite da se ohladi. Nato primešajte 2g bio negovalnega olja iz rakitovca in 1 kapljico melisinega eteričnega olja 10%. S izdelkom napolnite posodico in pustite, da se popolnoma ohladi.
  • Varovalno mazilo za dojenčke: 75 ml bio karitejevega masla v kozarcu v vodni kopeli segrejte dokler se ne stopi. Dodajte 25 ml bio arganovega olja (krepi zaščitno plast kože in varuje), ter premešajte s leseno palčko, dokler ne dobite enakomerne mešanice. Nekoliko ohladite. Dobro primešajte 1-2 kapljici sivkinega eteričnega olja (pomiri kožo in nemirne mamice) ali eterično olje vrtnic (klasik za dojenčkovo kožo), prelite v posodico in pustite da se popolnoma ohladi.
Znamka: Farfalla
Metainfo: Nega obraza, Osebna higiena
Lastnosti izdelka: BIO

Izkušenj v slovenščina za Farfalla Bio karitejevo maslo