Amazonas Naturprodukte Čaj lubja Lapacho

Zdravilni čaj Inkov

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

... Zeliščni antioksidant

Lapacho, lat. Tabebuia impetiginosa lahko doseže starost več kot 700 let in spada v družino Bignoniaceae in se pogosto uporablja v Srednji in Južni Ameriki. V deževnih gozdovih Srednje in Južne Amerike ima Lapacho čaj dolgo tradicijo kot zdravilno sredstvo. Inki imenujejo lapacho "Drevo življenja" in pijejo čaj za lajšanje boleče simptome. Lapacho čaj cenijo Inki izredno kot "zdravilni čaj". Danes se Lapacho uporablja v bolnišnicah v Južni Ameriki kot krepilni čaj. Obstajajo tudi terapije s čajem iz lubja Lapacho, več o tem se posvetujte v literaturi ali z vašim osebnim zdravnikom.

Način delovanja:
Še pred približno 50 leti so zdravniki in znanstveniki ponovno odkril lapacho in našli neverjetne učinke. Lapacho ima nenavadno visoko vsebnost mineralov in elementov v sledeh. Poleg kalcija, železa in kalija so tudi nekaj redkih elementi v sledeh kot stroncij, barij, jod in bor, ki so pomembni za možgansko skorjo in pogosto doživijo primanjkljaj v človeškem telesu.

Lapacho čaj lahko varno uživajo otroci in odrasli v daljšem časovnem obdobju.

1 kg Lapacho lubja vsebuje:
45mg kalcija, železa 250mg, 180mg kalija in bakra, bora, mangana, magnezija in redkih elementov v sledeh, kot so stroncij in jod.

Priporočen dnevni odmerek:
1 zvrhanojedilno žlico čaja kuhajte približno 5 minut v ½ litra vrele vode in potem pusite čaj stati približno 15 minut. Sladkajte z medom. Majhen kanček limoninega soka pomaga, da se minerali izločijo in absorbirajo.

1 skodelica čaja na dan.

Znamka: Amazonas Naturprodukte
Metainfo: Antioksidant, Čaj
Kunstitucija: Vata
Dodatne informacije

Sestavine:
100% čist Lapacho - narezan

Dodatki

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Amazonas Naturprodukte Čaj lubja Lapacho

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "Čaj lubja Lapacho" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder