Cosmoetica MiHarmony losjon

Pomaga oblažiti izpadanje las

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Učinek: MiHarmony losjon pomaga zmanjšati izpadanje las, ter revitalizira in krepi rast las. Posebna kombinacija zelišč in rastlinskih sokov poskrbi za dobro počutje, da se lahko lasišče ponovno sprosti.

Estetski vidik: Kaj morate videti!

Estetski vidik MiHarmony losjona je jasno viden, saj je zdravje las odraža tudi na obrazu. Lepi las podari obrazu izraz vedrine in sprostitve. Človeško razmišljanje je 7x hitrejše od naravnega dogajanja in ljudje se razvijajo sedemkrat počasneje od teh naravnih dogodkov. Skozi lase izražena naravna zdravilna moč nas sedaj opogumlja, da se teh razlik zavedamo in da te uravnotežimo. Mi živimo med vidnimi in nevidnimi ter jasnimi in skritimi potenciali, med znanim in neznanim. MiHarmony losjon poudarja lepoto teh nasprotij. Izražanje lepote v laseh je zelo drugačno od tiste na obrazu. Kar so lasje izgubili se odraža na obrazu. Nasprotno ležeče se dopolnjuje in MiHarmony podčrta popolnost teh sprememb.

Dinamični vidik: kaj čutite!

MiHarmony losjon ima dar, da vpliva na pogostost intelektualnih izmenjav, vedno išče najboljšo možno pošiljanje in prejemanje harmonije. Velika vizija brez osebne vpletenosti vedno povzroča nered v duševnem smislu, ki preprečuje harmonično sobivanje z okoljem. Osebna vpletenost potrebuje navdih in vse, kar navdihuje nas lahko okrepi zaupanje in učinkovitost. MiHarmony losjon nas navdihuje in nam podari moč, da bomo v nas imeli vedno na razpolago najboljše surovine.

Eterični aspekti: kaj vam pravi vaša intuicija!

MiHarmony losjon lahko okrepi bistveno povezavo med človekom in naravno inteligenco. Z vsakim vdihom tankamo pogum, ki ga potrebujemo v različnih svetovih, v katerih živimo, da bi našli svojo pot, in da bi vzpostavili nove odnose. Lasje so lahko naše zrcalo, razmršeni ali pa gladki kot svila. Tako kot v našem življenju se nemiri in harmonija izmenjavajo in bogatijo drug drugega. MiHarmony losjon nam omogoča razvoj nove vizije, tako da se lahko čarobnost nastopi v naše življenje. Čudeži se lahko zgodijo in nove sile je treba sprostiti. Samo tisti, ki vedo, da je dihanje ključ do preobrazbe, doživijo duhovno izmenjavo.

Navodila za uporabo:

Večkrat dnevno posprejajte na lase. Pred ali po tuširanju nanesite na lasišče in nežno vmasirajte. Pred odprtjem temeljito pretresite in hrnaite zaščiteno pred sončno svetlobo.

Znamka: Cosmoetica
Metainfo: Nega las
Odmerna oblika: Nega in kozmetika
Dodatne informacije

Sestavine (INCI): Betula Alba Juice*, Aqua, Alcohol*, Betula Alba Leaf*/ Achillea Millefolium Flower*/ Sambucus Nigra Flower*/ Rosmarinus Officinalis Leaf*/ Urtica Dioica Leaf* Extract, Colloidal Silver, Colloidal Gold, Ascorbic Acid, Lavandula Angustifolia Oil*, Cymbopogon Citratus Leaf Oil*, Juniperus Communis Fruit Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Boswellia Carterii Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*. (* Ingredients from organic farming).

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Cosmoetica MiHarmony losjon

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "MiHarmony losjon" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder