Fermentacija - zaradi česar je lahko trajna
Fermentacija je lahko enostavnejša
Pri fermentaciji se uporabljajo mlečnokislinske bakterije, zaradi katerih je hrana dlje, lažje prebavljiva in bolj aromatična. Dobri primeri tega bi bili pridelava sira, kimchi in konzerviranje sadja in zelenjave, tako da si pozimi še vedno lahko pomagate z poletnimi darili. Preverite.
-
Khoysan Set kozarcev za fermentacijo, 1 Liter
- Z dvodelnim vijačnim pokrovom
- Na voljo v dveh različnih velikostih
- Steklena utež + nastavek za fermentacijo
-
Khoysan 6 delni paket kozarcev za fermentiranje, 1 Liter
- Vključuje dvodelni vijačni pokrov
- Na voljo v dveh različnih velikostih
- Za pripravo fermentirane hrane
-
Khoysan Zelenjavni tlačilec, 1 k.
- Fermentacijski dodatki
- Izdelano iz trdega lesa
- Iz zelenjave iztisne sok
-
Khoysan Komplet za fermentacijo, 1 set.
- Več praktičnih dodatkov za fermentacijo v enem kompletu
- Brez BPA in brez ftalata
- Trajnostna metoda konzerviranja
-
Khoysan Set 4 nastavkov za fermentacijo, 1 set.
- Brez BPA in ftalata
- 1 komplet s 4 nastavki
- Z enosmernim ventilom
-
Khoysan Set 4 steklenih uteži, 1 set.
- Rezervni del
- Izdelano iz stekla brez svinca
- Primerno za vijačna stekla s 7,5 cm
Vse cene vključujejo DDV.
Iz naših objavljenih člankov:
-
Brezplačna dostava v državo Slovenija
od € 49,90 -
Brezplačno
vračilo -
Odprema v 24 urah
Več kot 6.900 izdelkov