Cosmoetica MiBella losjon

Ščiti in poživi kožo obraza

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Le Erbe di Janas Kessa Peeling rokavica
Terra Elements Stevia v prahu
Opis

Učinek: Mibella losjon pomaga v kombinaciji z Mibella kremo za kožo, da ohrani svojo naravno lepoto in da se okrepi sposobnost prilagajanja različnim dejavnikom okolja. Koža je zaščitena in regenerirana.

Estetski vidik: kaj morate videti!

Mibella losjon poživi kožo obraza in omogoča, da oddaja ves čas svojo jutranjo lepoto. Osebna moč kože, z vsemi svojimi skrivnostmi in spremembami bo izražena skozi ves dan. Kot v ogledalu vidimo naš pogled na svet in naše zaupanje v njega. Prav tako kot ravnamo z našo kožo, ji ne preprečujemo dostop do počitka in sproščenja tako nam tudi ona služi kot zaščita in vstopna vrata v zunanji svet.

Dinamični vidik: kaj čutite vi!

Dinamični vidik kože je zelo visok. Mibella losjon je prisoten, vendar ni statičen. To izboljša stabilnost, kot tudi dejavnost. Naraven tok se transportira skozi njih in vsak dan doživi hit iz katerega se lahko naučimo. Rane se zacelijo, in nove sile nas pripeljejo nazaj k naši prvotni lepoti.

Bistven vidik: kaj vam pravi vaša intuicija!

MiBella losjon deluje, ko se elementi pretvorijo v eter. Zemeljski elementi ne obstajajo v samih ljudeh temveč se pojavijo v življenskem etru. Z vsakim rojstvom novega človeka, se ta energija sprosti, ki jo potrebujemo, da bi ustvarili nekaj novega, za premagovanje krize in za preživetje v ciklu življenja in smrti. Ta losjon nam pomaga, da razvijemo svoj potencial, tako da bomo našli polarnost med vidnim in nevidnim.

Znamka: Cosmoetica
Metainfo: Nega obraza
Dodatne informacije

Sestavine (INCI): Betula Alba Juice*, Aqua, Alcohol*, Betula Alba Leaf*/ Sambucus Nigra Flower*/ Juniperus Communis Fruit* Extract, Colloidal Silver, Colloidal Gold, Ascorbic Acid, Pelargonium Roseum Leaf Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Boswellia Carterii Oil*, Citrus Aurantium Amara Peel Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*. (* Ingredients from organic farming).

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Cosmoetica MiBella losjon