Ecobamboo Zobna ščetka za otroke

Izredno mehka otroška zobna ščetka!

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Slični izdelki:

Birkengold Naravni žvečilni gumi meta
ELIAH SAHIL Bio olje za zobe s kurkumo
Birkengold Naravni žvečilni gumi - čajevec in meta
Opis

Izredno mehka otroška zobna ščetka!

Ročaj zobne ščetke je izdelan iz naravnega bambusa. Bambus je rastlina, ki predstavlja izredno hitro obnovljiv vir in je poleg tega tudi zelo trden. Istočasno zavira bambus rast mikroorganizmov, kar pomeni, da pri sami pridelavi ni potrebna uporaba gnojil in pesticidov. Tudi bakterije v ustih se odpravijo s pomočjo antibakterijske lastnosti. Enak učinek poskrbi tudi zato, da se na ročaju ne more razviti plesen.

Zobne ščetke iz skupine Ecobamboo so narejene iz Moso bambusa. Ta bambusa ne predstavlja hrane za pande. Rastlina je pridelana pri zasebnih kmetih od koder je tudi kupljena.
S svojo elegantno obliko, se ročaj čudovito prilega rokici.

Ščetine so narejene iz najlona4. Material je biološko razgradljiv in se v samih ustih občuti prijetno in naravno. Torej umivanje zob, je še posebej prijetno doživetje!
Ščetine so "BPA free" sepravi brez bisfenola A, mehčalca za katerega je dokazano, da ima škodljiv učinek na zdravje in se nahaja v nekaterih plastičnih zobnih ščetkah.

Embalaža zobne ščetke je sestavljena iz kartonske škatle, ki ne obremenjuje okolja. Embalaža je hitro in popolnoma razgradljiva. Prozorna zunanja embalaža škatle je iz rastlinskih vlaken in je prav tako biološko razgradljiva.

Zobna ščetka ima podobno življenjsko dobo kot običajne plastične ščetke, v kolikor se pravilno neguje. Vseeno pa se priporoča, da se ščetka zamenja vsake 3 mesece oziroma ko se ščetine obrabijo. Bambusov ročaj lahko s časom zbledi, to je povsem naravni proces.
Po vsaki uporabi temeljito sperite ostanke zobne paste s ščetin. Imejte ščetko v suhem prostoru in ne v skodelici.

Znamka: Ecobamboo
Metainfo: Nega ustne votline
Material: Bambus
Lastnosti izdelka: Vegansko, Vegetarijansko, Reduciranje plastike

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Ecobamboo Zobna ščetka za otroke