Amazonas Naturprodukte Čaj iz lubja Catuabe

Prebudi vašo notranjo energijo

RazprodanoNi več v proizvodnji.

Slični izdelki:

Yogi Tee Christmas Tea Bio
TEEKANNE Bio NamasTee čaj
Yogi Tee Bee Happy bio

Opis

Catuaba, lat. Anemopaegma mirandum, spada v družino dreves rdečega lesa in je doma v tropskih deževnih gozdovih Južne Amerike. S poreklom iz Brazilije so Tupi Indijanci opisovali rastlino v veličini svojih pesmi. Čudežno moč Catuabarinde že stoletja imenujejo tudi "dobro drevo". Danes je Catuaba Lapacho, poleg Lapacha najbolj priljubljen čaj v Braziliji. Rdeče barvilo Catuabarinde je v Braziliji tudi sestavni del številnih osvežilnih pijač.

Način delovanja:
Catuabarinde je bogata z minerali, kot so magnezij, kalij in kalcij, in vsebuje velike količine elementov v sledeh, ki pogosto manjkajo pri ljudeh so pa bistvenega pomena za funkcije v telesu. Catuaba deluje regenerativno in osvežujoče in velja po celem svetu kot energijski čaj. Catuaba čaj je primeren tako za odrasle kot tudi otroke in ga lahko varno uživate v daljšem časovnem obdobju.

Priporočen dnevni odmerek:
1 zvrhanojedilno žlico čaja kuhajte približno 5 minut v ½ litra vrele vode in potem pusite čaj stati približno 15 minut. Sladkajte z medom. Majhen kanček limoninega soka pomaga, da se minerali izločijo in absorbirajo.

Znamka: Amazonas Naturprodukte
Metainfo: Čaj

Sestavine

Sestavine: 100% čisto lubje Catuabe - narezano

Dodatki

Izkušenj v slovenščina za Amazonas Naturprodukte Čaj iz lubja Catuabe