Samotestiranje doša

ponedeljek, 21. september 2020

Samotestiranje doša

Ste že od nekdaj želeli ugotoviti, kakšne konstitucije ste? Vata, Pitta, Kapha, Vata-Pitta, Pitta-Kapha, Kapha-Vata ali morda tip Vata-Pitta-Kapha?

Ta test vam omogoča, da bolje spoznate sebe in si v prihodnosti ustrezno oblikujete življenje glede na znanost ajurvede.

Izvajanje testa

Preskus se izvede dvakrat. Najbolje je, da test natisnete dvakrat.

Prvi odlomek daje znanje o vaši Prakriti, vaši postavi od rojstva. Najprej se odločite na podlagi tega, kar že vrsto let velja za vaše življenje kot celoto.

Drugi krog vam daje vpogled v to, kako se je vaša doša sčasoma spreminjala zaradi zunanjih sprememb. Kako prepoznati svoj Vikriti. V drugem krogu sprejemajte odločitve glede na vaše počutje v zadnjih 2 mesecih.

S pomočjo tega testa pridobite znanje o svoji postavi kot tudi lahko za prihodnost obnovite svoj Prakriti, če so bila v preteklih letih neskladja. Lahko ste prepričani, da lahko po samotestiranju doše precej dobro vidite svoj prevladujoči temperament.

Vrednotenje

Ko test končate, dodajte križce pod A, B in C skupaj. Nato preberite značilnosti tipov doše, da boste bolje razumeli svoje in tudi druge vrste doša.

Namaste