Samotestiranje doše

Samotestiranje doše

Ste že od nekdaj želeli ugotoviti, kakšen tip doše ste? Vata, pita, kapha, vata-pita, pita-kapha, kapha-vata ali morda tip vata-pita-kapha?

Ta test vam omogoča, da se bolje spoznate in glede na ajurvedsko znanost v prihodnosti bolj pravilno oblikujete svoje življenje. Testiranje poteka tako, da 2x izpolnite test.

Izvajanje testa

Preskus se izvede dvakrat. Najbolje je, da test natisnete dvakrat.

Prvi del daje znanje o vaši prakriti, o razvoju vaše postave od rojstva. Najprej se odločite na podlagi tega, kar že vrsto let velja za vaše življenje kot celoto. Drugi krog vam daje vpogled v to, kako se je vaša doša sčasoma spreminjala zaradi zunanjih sprememb. Kako prepoznati svoj vikriti. V drugem krogu sprejemajte odločitve glede na vaše počutje v zadnjih 2 mesecih.

S pomočjo tega testa prejmete znanje o svoji postavi in kako lahko v prihodnosti tudi obnovite svoj prakriti, če so bila v preteklih letih neskladja. Lahko ste prepričani, da lahko po samotestiranju doše precej dobro vidite svoj prevladujoči temperament.

Vrednotenje

Ko končate test, dodajte skupno število križcev pod A, B in C. Nato preberite značilnosti tipov doše na splošno, da boste bolje razumeli vašo in druge vrste doš.

Namaste

Dokumenti