Cosmoetica MiBella krema

Vlažilna krema za suho in zrelo kožo

RazprodanoIzdelek v naši trgovini ni več na voljo

Opis

Učinkovitost: Mibella Krema je vlažilna in negovalna krema za obraz in vrat, ki se lahko uporabi tudi za čiščenje obraza. S svojimi poživljajočimi sestavinami, ki delujejo proti oteklinam pomaga koži, da se prilagodi potrebam vsakdanjika.

Estetski vidik: kaj morate videti!

Estetski vidik Mibella kreme je zelo visok zaradi vitalnosti njenih sestavnih delov. Krepi naravno dihanje kože, oskrbi vsako posamezno poro z močjo in energijo in tako daje obrazu sijoč videz. Vrat in tilnik ne nosita samo težo glave, temveč sta odgovorna tudi individualno vesolje znanja. Za jasno in fleksibilno razmišljanje je potreben sproščen vrat. Zaupanje, varnost in vedrina se lahko pokaže na obrazu. Koža obraza zažari in gubice na obrazu se zmanjšajo. Človek, ki se v svoji koži počuti udobno in se lahko zanese na svoje surovine posreduje navzven tudi svoje zaupanje, lepoto in varnost. Mibella ščiti obraz in vrat skozi ves dan pred negativnimi vplivi okolja. Čudeži se lahko zgodijo in resnica lahko pride na dan.

Dinamični vidik: kaj čutite vi!

Dinamični vidik Mibella kreme je še posebej visok. Biološka uporabnost svojih sestavin je optimalna. Da bi dosegli izboljšave v življenju, moramo pospešiti, tako da lahko premagamo zastoj. Hitrost, s katero se kri črpa skozi vene se poveča in hkrati se lahko bolj sprostimo. Dušikov oksid se sprosti in telo se lahko v celoti lažje sprosti. Akcija in sproščenost gresta z roko v roki, saj smo z ljubeznijo, s katero se kri črpa v krizo, sposobni razviti vizije, s katero bomo lahko premagali ovire in reševali težave. Mibella krema poziva, da se podpre ta zagon skozi kožo. Pravilna hidracija, zdrava prehrana in zavestna regeneracija prav tako prispevajo k lastni inteligenci kože, ki jo ta lahko optimalno izkorišča. To je v naravi nas ljudi, da se želimo nenehno izboljševati in še naprej razvijati in vemo, da se je proces evolucije šele začel in da je pot pred nami še dolga. Mibella krema je naš dober prijatelj, ki nam stoji ob strani, nam daje občutek, da je smo pravi poti. Dragocene sestavine iz ekološke pridelave in biodinamičnih kultur krepijo našo vitalnost in usklajevanje koristi in večnamenskosti.

Bistven vidik: kaj vam pravi vaša intuicija!

V delčku sekunde naša pozornost izgine na zunanji dogodka in se izgubi v naši notranjosti. To potovanje v naše notranje počutje je pogosto zanemarjeno v našem družbenem in kulturnem življenju. V Mibella kremi združene rastline, olja, brezov sok in čisti čebelji vosek podarijo vitalnost koži. Mi lahko uporabimo moč čebel, da bi naše ideje imele smisel. V obrazu se izražajo lepota misli in izraz inteligentne lepote.

Znamka: Cosmoetica
Dodatne informacije

Sestavine (INCI):Olea Europaea Fruit Oil*, Cera Alba*, Betula Alba Juice*, Vitis Vinifera Fruit Oil*, Rosa Moschata Seed Oil*, Aqua, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Sambucus Nigra Flower Extract*, Camellia Sinensis Leaf*/Jasminum Officinale Flower* Extract, Alcohol*, Pelargonium Roseum Leaf Oil*, Colloidal Silver, Colloidal Gold, Lavandula Angustifolia Oil*, Boswellia Carterii Oil*, Citrus Aurantium Amara Peel Oil*, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil*, Eugenia Caryophyllus Bud Oil*. (* Ingredients from organic farming).

Izkušnenj v jeziku slovenščina za izdelek Cosmoetica MiBella krema

Podobni izdelki:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Kupci, ki so naročili "MiBella krema" so naročili tudi:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder