Živila za tip Kapha
Kapha: 1 - 30 od 144 izdelkov
-
Sonnentor Klinčki bio, Cel (35 g)
- intenzivni okus
- vsestransko uporabni
- osnovna sestavina 5 začimb v prahu
-
Sonnentor Origano bio, 18 g
- grenko - oster okus
- italijanska specialiteta
- vsestranske možnosti uporabe
-
Sonnentor Kardamom bio, Mleto, 50g
- tretje najdražja začimba na svetu
- sladka aroma cveta
- fina ostrina popra
-
Cosmoveda Bio čaj mete in cimeta, 25 vreč.
- eksotičen, osvežujoč okus
- premium kakovost
- pošteno trgovano
-
Sonnentor Črni poper bio, Celostno, 55g
- "zelo dobro" v eko testu
- blag okus paprike v vonju
- intenzivna ostrina v okusu
-
Sonnentor Koriander bio, Cel (35 g)
- idealno za tajski kari
- pikantno aroma z vonjem lesa
- vsestransko uporabna
-
Cosmoveda Mleta BIO križana kumina, 90 g
- v kuhi in kot zdravilna rastlina
- iz nadzorovane ekološke pridelave
-
-
-
-
Cosmoveda Celosten BIO koriander, 200 g
- linalool in cumarine bogata semena in listi
- sestavni del kari praška
-
-
Yogi Tee Sweet Chili čaj bio, 30,60 g
- s kakavovimi lupinami in meto
- vsebuje sladki koren
- 7 min časa namakanja
-
-
Sonnentor Ingverjev čaj z limono, Dvojna komora, 18 kosov (32,40 g)
- Pikantno, začinjeno
- Brez kvasa in vegansko
- Dobro se ujema z azijsko in orientalsko kuhinjo
-
Amaiva Kapha - ajurvedski bio čaj Bio, 100 g
- ustreza doši "Kapha"
- original ajurvedski recept
- ročno mešan z ljubeznijo
-
-
-
-
Cosmoveda Celostna BIO križana kumina, 25 g
- v kuhi in kot zdravilna rastlina
- iz nadzorovane ekološke pridelave
-
-
Cosmoveda Bio čaj grenke kumare in cimeta, 25 vreč.
- zeliščni čaj z začimbami
- premium kakovost
- močnega okusa
-
Classic Ayurveda Kapha Balance bio, 70 g
- uravnoteži Kapha
- za pripravljene jedi
- sestavljeno s strani Udo Schneiderja
-
-
-
BioKing Bio kvinoja, 500 g
- Rahlo oreškast okus
- Hitro in enostavno za pripravo
- Za slane in sladke recepte
-
Classic Ayurveda Kardamom - cel z lupino bio, 50 g
- Najstarejša začimba na svetu
- Blagi okus
- Idealno tudi za curry
-
-
Classic Ayurveda Kokos mango čili bio, 60 g
- "suhi čatni"
- optimalno za dodajanje ostrine
- sadna ostrina
-