Himalajska zelišča - nežna, varna in učinkovita

Glede na ajurvedsko znanje o zeliščih

Nakupovanje po kategorijah

Himalaya Herbals: 35 izdelkov

Filter

Vse cene vključujejo DDV.

Himalaya Herbals se je začela kot vizija mladega človeka v Burmi v tridesetih letih 20. stoletja. Po letih preučevanja zdravilnih rastlin in njihovega načina delovanja je uresničil svoje sanje o približevanju tradicionalne indijske znanosti družbi v sodobni obliki. V času, ko so na tradicionalne zeliščne izdelke gledali z določeno skeptičnostjo, je bilo potrebno veliko prepričanja v lastne izdelke, vztrajnosti in empiričnih preizkusov. Znanstvene študije in dokazi o učinkovitosti zeliščnih izdelkov so leta pozneje končno utrli pot do uspeha za izdelke Himalaya Herbals .

Paleta izdelkov je bila od konca devetdesetih let razširjena na kozmetiko. Razvita in izdelana na osnovi ajurvedskega zeliščnega znanja in ponuja učinkovito, a hkrati blago in varno kozmetiko za nego telesa od glave do pet.

Danes Himalaya Herbals proizvaja zelišča v Bangaloreju v Indiji.

Vse se je začelo v gozdovih Burme, ko je moški gledal lokalne vaščane, ki so s koreninami navdušeno hranili čredo slonov. Opazovalec je bil ustanovitelj podjetja Himalaya Herbals. Kot je nato ugotovil ustanovitelj, je bilo domače zelišče koren serpentine Rauwolfia. Ta ugotovitev je bila odločilna za razvoj prvega naravnega antihipertenziva na svetu, ki je bil na trgu predstavljen leta 1934, Serpina®. Postavljen je bil mejnik. Danes je podjetje vodilna svetovna organizacija za zdravstveno varstvo rastlin in osebno nego s skoraj 500 izdelki v več kot 100 državah.