Sanuus Better Living NOODLES Gourmet makova moka s pšenico

Low carb izdelek z visokim deležem kalcija

Izdelka proizvajalec nima več v ponudbi
  • polen okus
  • rjavo-siva barva
  • pšenična moka tip 550

Opis

Enostvano vsakodnevni prehrani dodajte zelenjavno moko.

Lastnosti:

  • razolji
  • groba
  • uporabite v razmerju 1:1
  • 100% naravna
  • nizka vsebnost ogljikovih hidratov
  • vsebuje veliko kalcija
  • za sladke in krepke jedi

Priprava makove torte:
6 jajc, 100 g masla, 75 g sladkorja v prahu, 1 limona, 150 g makove moke, 75 g mletih mandljev

Ločite rumenjake in beljake. Rumenjak, maslo in limonin sok z ročnim mešalnikom mešate dokler ne nastane kremasta masa. Masi previdno primešajte makovo moko in mlete mandlje.
V drugi posodi stepite beljak in sladkor v prahu, ter stepen beljak dodajte preostali masi. Maso nato prelite v pekač. Testo pečite 60 minut v predhodno segreti pečici na 170 °C. Po peki izklopite pečico in pustite torto počivati v njej nekje 15 minut.
Torto izvzamite iz pekača ter jo premažite z Amarettom.
Po želji na torto posipajte sladkor v prahu ali pa servirajte torto s smetano.